Coach inspiratie avond

 

Coach inspiratie avond

 Door Anita Ozephius, NLP Trainer & coach

coach-oefenavond

Wat is het toch inspirerend om coachings vaardigheden, processen en ervaringen uit te wisselen met andere coaches. Door jezelf te blijven uitdagen en nieuwe skills te leren blijf je coaching telkens in een ander licht zien. Tijdens mijn opleiding Psycho-sociale basiskennis hadden alle deelnemers een casus voorbereid waarbij we andere perspectieven wilden ontdekken. We overlegden hele praktische thema’s als:”Hoe doe jij dat,maak je een contract? Maar ook deelden we kennis uit over verschillende technieken als NLP, groepscounseling en solution-focused coaching. De toon was gezet, met elkaar gaan we iets moois neerzetten. Wat een prachtige kennisbron ben je dan met elkaar.

Bij Tarázát staan we achter de visie dat je van elkaar kunt leren en elkaar kunt inspireren. Daarom bieden we graag de ruimte aan coaches tijdens de Coach inspiratie avonden.
Tijdens deze informele avonden legt één van de deelnemende coaches een vaardigheid of proces uit. Waarna er ruimte is om vragen te stellen over hoe dit werkt in de praktijk en wat de ervaringen zijn. Vervolgens oefenen we in kleine groepjes de vaardigheid of het proces.

Je gaat naar huis met nieuwe kennis, nieuwe perspectieven en een nieuwe tool in je coachings toolkit.

We hopen je welkom te mogen heten op 24 november, de koffie staat klaar.

Blijf jezelf uitdagen!

 

Op 24 november 2016 vindt de volgende Coach inspiratie avond plaats. De kosten zijn normaal €15,- per avond, maar ter introductie mag je een keertje gratis meedoen.

Je kunt je hier inschrijven. 

 

Coach inspiratie avond