Blog

De gratis workshop

De gratis workshop Door Anita Ozephius, NLP Trainer & coach     Wil jij ook een gratis NLP workshop volgen? Klik hier!

Lees meer

Het communicatiemodel

Zit ik hier net voor een training, de zaal is al klaar. De les voor vanavond heb ik voorbereid en er is nog even tijd. In die tijd denk ik –iedereen zou van het communicatiemodel moeten weten-. Daar gaat de les namelijk over. Hoe we de wereld om ons heen waarnemen met onze zintuigen. Hoe we deze informatie verwerken, elk op onze unieke manier.

Lees meer

Een vervolg! Workshop: Man en paard noemen 9 juli 2017, ben jij erbij?

Deze tweede workshop “Man en paard noemen” gaat over contact en communicatie.

Paarden communiceren niet met woorden, maar reageren op wat je uitstraalt. Hoe kom jij over op de ander en hoe komen anderen over op jou?
Paarden geven je inzicht in je communicatiepatronen.
NLP geeft je inzicht in hoe je je daarin kunt ontwikkelen en er je voordeel mee kunt doen in het contact met anderen.
En wat IS contact? Is de definitie van contact voor iedereen hetzelfde? Wat geeft contact en wat verbreekt contact?

Deze workshop maken we gebruik van de combinatie van NLP en paardenwijsheid. We gaan dus ook echt met paarden aan de slag.

Lees meer

De taal van het onderbewuste

Als je Nederlands praat tegen een Oostenrijker zal hij niet alles begrijpen wat je zegt. Ook al heeft hij de beste bedoelingen je te begrijpen, zijn reactie zal niet helemaal beantwoorden aan jouw verwachting. Als je dan een cursus Oostenrijks voor beginners gaat volgen dan is het resultaat van je communicatie duidelijk meer in de richting van wat je verwacht.

Lees meer

De start van de NLP practitioner opleiding

De datum is vastgelegd, zaterdag 11 februari start de weekend practitioner. Er zijn enthousiaste deelnemers. De mappen liggen klaar. Vanaf half tien komen de deelnemers één voor één binnen. Stellen zich aan elkaar voor en dan ontstaat er een groepsgevoel.

Lees meer

Van lusteloos naar energiek

Hoe hou je jezelf gemotiveerd? Als er iets leuks op het programma staat, dan is het makkelijk, dan heb je er zin in. Maar hoe werkt het als je iets gaat doen waar je geen passie voor hebt?

Lees meer

Bewust en onbewust

Ben jij je al bewust van wat er allemaal onbewust gebeurt met je? Er is een spel gaande tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn. Het spel tussen wat je bewust weet en onbewust waarneemt. Dat onbewuste waarnemen weet je niet van jezelf.

Lees meer

Man en paard noemen

Ja dat vonden we een prima naam die precies omvatte wat we wilden met de workshop. We gaan een laagje dieper dan dat we gewend zijn. Er wordt niets achtergehouden. Het spreekwoord staat voor niets verzwijgen, precies zeggen over wie of wat het gaat.

Lees meer

Het brein

Het brein is een magische plaats. Maar magie is zoals we als kind hebben geleerd gebaseerd op illusie. Illusie betekent dat je dingen op een vreemde of nieuwe manier waarneemt. We zien de som van vele stappen, echter de stappen zelf blijven onzichtbaar.

Lees meer

Er is altijd een andere keuze

Iedereen heeft keuzes, ook al weten we het niet altijd. Iedereen heeft veel meer keuzes dan we eigenlijk weten. Zelfs meer keuzes dan we eigenlijk kunnen handelen.

Lees meer
Page 1 of 512345