Coach Inspiratie Avonden

Tarázát-trainer

 

Kom je voor het eerst langs? Dan mag je een keertje gratis meedoen! Schrijf in de opmerkingen dat je voor de eerste keer meedoet.

Coach Inspiratie Avond

Ben je een Coach en wil je graag met andere coaches kennis en kunde uitwisselen? Tijdens de Coach Inspiratie Avonden legt één van de deelnemende coaches een vaardigheid of proces uit. Waarna er ruimte is om vragen te stellen over hoe dit werkt in de praktijk en wat de ervaringen zijn. Vervolgens oefenen we in kleine groepjes de vaardigheid of het proces.

Bij Tarázát staan we achter de visie dat je van elkaar kunt leren en elkaar kunt inspireren. Je gaat naar huis met nieuwe kennis, nieuwe perspectieven en een nieuwe tool in je Coaching-toolkit.

 

Elke vierde donderdag van de maand
Elke vierde donderdag van de maand is er een Coach Inspiratie Avond. De inloop begint om 19:00 uur en we starten om 19:30. Deelname kost € 15,- per avond, dit is inclusief koffie en thee. Iedereen met interesse voor deze coach avonden is van harte welkom, ook als je een coach-opleiding volgt of een interesse hebt om coach te worden. Kom je voor het eerst langs? Dan mag je een keertje gratis meedoen!

Het adres is: Barbizonlaan 45, Capelle aan den IJssel.
 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere avonden door een mail te sturen naar info@tarazat.nl of via het aanmeldingsformulier hieronder. Als je zelf een mooie coachingsmethode, proces of een belangrijke vaardigheid kent, die je graag wilt delen met andere coaches, kun je dit aangeven in het aanmeldformulier. We hopen van je te horen!

 

Inschrijfformulier

[contact-form-7 id=”1511″ title=”Coach Oefenavond”]

Coach Inspiratie Avonden avond | € 15,- p.p