Contact

contact
 

We staan je graag te woord!

Wil je meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden en we kunnen je van een persoonlijk advies voorzien.
 
We horen graag van je.
  

Contact informatie

  • 010-4183599
  • info@tarazat.nl
  • Tarazat Instituut
            Cypresbaan 14
            2908LT Capelle aan den IJssel

Bezoek brengen aan het instituut

Het is mogelijk om het instituut op afspraak te bezoeken. We kunnen een rondleiding geven door het pand en je kunt even de sfeer proeven. We staan je graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen met 010-4183599 of stuur een mail naar info@tarazat.nl

Informatiedagen

Als je nog twijfelt of een opleiding of training bij je past, kun je langskomen tijdens een informatie avond. Onze trainers kunnen je vragen beantwoorden en je kunt deelnemen aan een workshop. Ook als je vragen hebt over coaching of een van de oefenavonden ben je van harte welkom op de informatie avond.

Onze ruimtes zijn te huur

We hebben meerdere zalen en een kantine die te huur zijn. Indien gewenst kunnen we een lunch verzorgen. De warme huiselijke uitstraling van de ruimtes zorgen voor een prettige sfeer. Onze zalen worden vaak gehuurd voor zakelijke meetings en presentaties. Ook voor trainingen kun je de ruimtes huren.