De practitioner toetsing

tarazat-flow

Wat een goed weekend. Twee groepen practitioners die het praktische gedeelte van de toets gaan doen. Natuurlijk is dat best spannend. Maar… als je geleerd hebt je bewust te zijn van je gedachten, je gevoelens en je gedrag, heb je ook geleerd hier keuzes in te maken. “De studie van de structuur van de subjectieve ervaring” is een definitie van NLP. In die structuur kan je aanpassingen doen zodat de ervaring anders in je gedachten komt zodat dit een ander gevoel en gedrag teweegbrengt. Tja, dan heb je echt zelf de regie in handen over je denken, voelen en doen. Als je dat ook wilt ervaren, neem dan contact met ons op.

Tja, of de deelnemers voor dit praktische gedeelte zouden slagen, wist ik toen nog niet. Vertrouwen daarin had ik wel. Mijn overtuiging is dat ze zich gedegen hebben voorbereid, als het ware hun onderbewuste hebben getraind, nu daarop vertrouwen, dan komt het echt goed.

Ja inderdaad, beide groepen hebben het praktische gedeelte van de toetsing met succes afgerond. Trots op de groepen, voldaan en uitkijkend naar de certificering namen we afscheid, maar niet voor lang……

Deze blog is geschreven door Tarázát trainster en coach Anita Ozephius

De practitioner toetsing