De start van de NLP practitioner opleiding

De start van de NLP practitioner opleiding

 

Door Anita Ozephius, NLP Trainer & coach

Practitioners

De datum is vastgelegd, zaterdag 11 februari start de weekend practitioner. Er zijn enthousiaste deelnemers. De mappen liggen klaar. Vanaf half tien komen de deelnemers één voor één binnen. Stellen zich aan elkaar voor en dan ontstaat er een groepsgevoel. We gaan de zaal binnen en daar stellen de trainer en de deelnemers zich aan elkaar voor. Dan blijkt het weer een kleine wereld te zijn. Overeenkomsten, gelijke wensen, dezelfde beroepsgroepen, dezelfde vragen, kortom: herkenning.

De eerste dag worden er ogen geopend, vragen beantwoord, inzichten geboden. De tweede dag waar ruimte geboden wordt vragen te stellen aan het begin blijkt dat er inzichten zijn die mogelijke veranderingen in gang zetten. We maken met elkaar twee hele mooie dagen mee.

Dan het besef, dat dit nog maar het begin is. Het begin van een mooie reis. Een reis naar bewustworden van jezelf, van het hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je persoonlijke groei. Tegelijk word je je bewust van NLP skills en vaardigheden die je communicatie en je begrip van de ander doen vergroten. Die reis, ik heb hem al afgelegd, en de mooie start die we dit weekend hebben mogen beleven met elkaar maken mij dankbaar. Ik kijk nu al uit naar het volgende weekend waarin deze mooie groep mensen weer bij elkaar zal komen.

De start van de NLP practitioner opleiding