De gratis workshop

De gratis workshop

Door Anita Ozephius, NLP Trainer & coach

De gratis NLP workshop vorige week was een hele bijzondere. Om te beginnen hadden elf deelnemers zich aangemeld. Dat geeft mij als trainer energie en maakt me dankbaar dat ik deze mensen iets kan meegeven waar ze weer mee verder kunnen. Gaandeweg de week zeggen er mensen af, ze komen een latere workshop alsnog. Ik waardeer het dat ze zich afmelden en heb daar alle begrip voor. Dan blijven er vijf mensen over die daadwerkelijk op het afgesproken moment aanwezig zijn. Niet allemaal op tijd……..

Dat herinnert mij aan mijn eerste kennismakingsavond met NLP, alweer heel wat jaartjes geleden. Ik had er zin in en had het adres in mijn TomTom gezet, wetende dat ik zonder TomTom er vast en zeker niet kom. Een wegomlegging, de tijdsdruk, niets weerhield mij er van om toch naar de Barbizonlaan te komen. Een half uur te laat kwam ik aan. Gelukkig heb ik doorgezet, want dat was de eerste stap die ik zette naar mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wellicht door deze herinnering hebben we ook op de deelnemers gewacht. Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben we ons aan elkaar voorgesteld. Wat een prachtige groep mensen. Er was direct Rapport. Dat is een NLP term die weergeeft dat je op elkaar afgestemd bent en vanuit vertrouwen en wederzijds respect met elkaar de workshop kan en wil aangaan. Toen iedereen aanwezig was gingen we naar de zaal waar alles klaarstond. We hebben de gehele workshop af kunnen ronden en de deelnemers waren enthousiast geraakt over NLP.

Wie weet hoe deze mooie reis voortgezet gaat worden en komen jullie tot verschillende bestemmingen waar je nog meer tot jezelf kunt komen. Het effect op je omgeving zal merkbaar zijn. Ik benoem dit vanuit mijn ervaringen en gun dit anderen ook.

 

 

Wil jij ook een gratis NLP workshop volgen? Klik hier!

De gratis workshop