NLP Basis Training

Bedankt voor je interesse in de NLP Basistraining!

Als je je wilt inschrijven voor de NLP Basis Training, kun je het formulier aan de rechterzijde invullen. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail ter bevestiging.
 
Mocht je nog vragen hebben, kun je deze stellen door een e-mail te sturen naar info@tarazat.nl  of te bellen met 010-4183599.
We helpen je graag om de juiste training of opleiding te vinden.
 
Hier kun je lezen wat onze deelnemers zeggen over Tarázát.

 • Mariëlla

  "A life changing experience – Als iedereen deze opleiding zou volgen, zou de wereld er heel anders uitzien".

 • Sjoerd

  “Na de “Effectiever Ondernemen” training heb ik al voldoende verbeterpunten kunnen benoemen waaraan ik kan werken. Vooral de logische niveaus zijn me goed bijgebleven: Als het gaat om het toetsen van gedrag, capaciteiten en de werkplekken/organisatie kunnen we makkelijk een selectie maken. Daar waar het aankomt op de intenties, identiteit en missie van onze kandidaten vereist dit meer skills. Je komt hier bij onderliggende redenen, drijfveren, inspiratie en zelfbeeld. Door het maken van rapport, onbevooroordeeld luisteren en het doorvragen kom je tot de Why”.

 • Amanda

  Sinds kort volg ik de NLP Practitioner bij Tarázát instituut. De vakkundigheid van de trainers is erg goed en fijn. Je krijgt er meteen een warm en huiselijk gevoel. De opleiding wordt met zorg gegeven en je leert er in een korte tijd enorm veel.

 • Marcel

  Tarázát is een goede locatie om een training te volgen. Het wordt gerund door vriendelijke mensen en het gebouw heeft mooie ruimtes. De trainers zijn kundig en leggen helder uit.  Ik kan de geleerde kennis goed gebruiken in mijn huidige functie. Zeker een aanrader.

 • Christa

  "Van de NLP weekenden en intervisies heb ik genoten. Na een trainingsdag voelde ik me meestal een stuk sterker en had ik het gevoel de hele wereld aan te kunnen".

 • Annemiek

  "De opleiding voor NLP Practitioner heeft me veel gebracht. Het gevoel dat ik heb bij mijn werk is positief veranderd, in mijn privéleven accepteer en waardeer ik mijzelf steeds meer zoals ook mijn dierbaren mij gelukkig accepteren en waarderen. Ik mopper minder en aanpakken is makkelijker en leuker. De strijd is nog niet gestreden, maar het zaadje van evenwicht en harmonie is al een leuk kamerplantje geworden. Ik geef het water en voeding en het groeit gestaag".

Inschrijfformulier

[contact-form-7 id=”955″ title=”NLP Basis Training”]

NLP Basis Training