Over Tarázát

Tarázát-kantine

Visie

Behulpzaam

Het is belangrijk dat een training aansluit op je wensen. Als je geïnteresseerd bent, nodigen we je graag uit om langs te komen op het instituut. Je krijgt een rondleiding en we nemen de tijd om de mogelijkheden te bespreken en te horen wat je verwachtingen en vragen zijn.

Professioneel

Onze trainers en coaches zijn kundig in hun vakgebied en ze dragen deze kennis graag over. We hanteren een hoog kwaliteitsniveau en gaan uiterst zorgzaam om met vertrouwelijke informatie. Tevens hecht het Tarázát Instituut veel waarde aan partnerschappen met bedrijven en instellingen, zowel in de regio als (inter)nationaal.

Veelzijdig

Wanneer we een nieuwe opleiding ontwerpen werken we nauw samen met experts uit het vakgebied, om de toepasbaarheid van de opleiding zo groot mogelijk te maken. Hierdoor kunnen we een breed scala aan opleidingen, trainingen en workshops aanbieden met een hoge kwaliteit. Tevens biedt Tarázát je de ondersteuning die je

 

Erkende Kwaliteit

Het Tarázát Instituut is erkend door verschillende instanties, bij elke opleiding vind je de desbetreffende instantie terug. Erkenning betekent een kwaliteitsgarantie. Tenminste, wanneer de beoordelende en certificerende instelling of organisatie van hoge kwaliteit en onafhankelijk is. En daadwerkelijk in de praktijk controleert.

Het Tarázát instituut voldoet aan de hoogste kwaliteitscriteria die het beroepenveld kan stellen en is lid van de belangrijkste (internationale) beroepsorganisaties en instellingen. Zo is Tarázát het enige opleidingsinstituut in Nederland dat een directe link heeft met het New York Training Instituut (NYTI) van Anné Linden. Tevens beschikt Tarázát over een eigen kwaliteitshandboek om de kwaliteit van de opleidingen op een hoog niveau te houden.

Tarázát is opgenomen in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. (CRKBO).In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Het door het Tarázát Instituut uitgegeven certificaat beschikt over een of meer van de volgende erkenningen;

  • IANLP (International Association for NLP www.ia-nlp.org)
  • NYTI (New York Training Institute)
  • Tarázát Kwaliteitscriteria

 

Het aanbod van Tarázát Instituut

NLP
We bieden een NLP practitioner, NLP Master Practitioner en een NLP trainers opleiding aan.
Daarnaast bieden we een driedaagse basis cursus aan voor wanneer je geïnteresseerd bent in NLP. Tarázát zet zich in om de opleidingen specifiek toepasbaar te maken voor meerdere vakgebieden.
Vandaar dat je binnen ons aanbod een specifiek NLP& bedrijven practitioner en een practitioner gericht op het onderwijs kunt vinden.

Expert training
We zijn trots op ons wereldwijde netwerk van (NLP-gerelateerde) experts, die we graag een podium aanbieden. Op dit moment kun je je inschrijven voor een trainingen van Anné Linden, de First Lady of NLP. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe expert trainingen, kun je zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief.

Maatwerk oplossingen
Als je een vraag heeft over hoe NLP toepasbaar kan zijn binnen je bedrijf of vakgebied. Denken we graag met je mee om een op maat gemaakte training aan te bieden. We kunnen tijdens de training de focus leggen op de problematieken die je wilt aanpakken. Naast maatwerk trainingen binnen organisaties, is Tarázát ook een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in verandermanagement, vaak met veel gedragsverandering aspecten (NLP & Gung Ho). Of het nu gaat om een ingewikkelde, reorganisatie, organisatieontwikkeling, organisatieverandering, coaching, of voortdurend verbeteren. Veel gaat goed, maar het kan altijd beter! Ben je op zoek naar een complete Inhouse ondersteuning (incl trainingen, coaching en verandermanagement specialisten). Bekijk onze (verandermanagement) maatwerk oplossingen op www.tarazatconsultancy.nl.

Systemisch werk
Systemisch werk gaat uit van de gedachte dat alles met alles verbonden is. Ieder mens maakt deel uit van verschillende ‘systemen’, netwerken van levende en soms al overleden mensen die bij elkaar horen op grond van familiebanden, vriendschap, een zakelijke connectie (collega’s), enzovoorts. Voornamelijk spelen de familiebanden een belangrijke, vaak generatie-overschrijdende rol. Systemisch Werk heeft tot doel die verstoringen, waarvan de oorzaak vrijwel altijd verborgen is en ook niet bereikbaar is voor ons verstand, inzichtelijk te maken en – alleen al daardoor – op te heffen. Dat gebeurt door middel van een zogenaamde opstelling, bijvoorbeeld een familieopstelling.

Coaching
Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de coachee ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Coaches helpen mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven. Coaches zijn opgeleid om te luisteren, te observeren en hun aanpak aan te passen aan de individuele behoeften van de klant. Coaches geven geen oplossingen of antwoorden – ze leiden de coachee naar hun eigen waarheid en inzichten. Tarázát bied te volgende mogelijkheden van coaching aan; Persoonlijke Coaching, Team Coaching, Executive Coaching en Kinder-Coaching.

Begeleiding
Begeleiding is een langdurige vorm van ondersteuning die erop gericht is mensen met diverse hulpvragen op verschillende levensgebieden op hun eigen benen te laten staan. We kunnen mensen ondersteuning bieden met psychosociale & Psychiatrische problemen zoals; Autisme/ASS, AD(H)D, Hoogbegaafdheid, Beelddenken, Hoog Sensitiviteit. Tarázát bied te volgende mogelijkheden voor begeleiding aan; Individuele Begeleiding, Gezin Begeleiding, Relationele Begeleiding, Loopbaan Begeleiding, Trauma Begeleiding (Verlies/rouwverwerking)

De Tarázát Organisaties

De Tarázát organisatie bestaat uit drie verschillende bedrijfsvoeringen waaronder Tarázát Instituut, Tarázát Ambiance en Tarázát Consultancy. Alle bedrijfsvoeringen zijn gericht op ontwikkelingstrajecten (persoonlijk of professioneel). Hieronder worden de verschillende bedrijfsvoeringen en bijbehorende links verder uitgelicht.

Tarázát Instituut
Het Tarázát Instituut is een opleidingsinstituut gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tarázát Instituut biedt opleidingen, trainingen en workshops aan waaronder; NLP, Systemisch Werk, Communicatie, (internationale) expert trainingen. Naast ons opleidingsaanbod bieden wij coaching en begeleiding aan.

www.tarazat.nl

Tarázát Ambiance
Tarázát Ambiance is een uitnodigende locatie met stijl op de grens van Rotterdam, waar je je training, coaching, vergadering, college, seminar of (bedrijfs)presentatie efficiënt en met plezier zult geven. Een plek die bekend staat om zijn warme sfeer, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gasten zijn zowel top-100 bedrijven als middelgrote en kleine organisaties.
www.tarazatambiance.nl

Tarázát Consultancy
Tarázát Consultancy is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in verandermanagement, vaak met veel gedragsverandering aspecten (NLP & Gung Ho). Of het nu gaat om een ingewikkelde reorganisatie, organisatieontwikkeling, organisatieverandering, coaching, of voortdurend verbeteren. Veel gaat goed, maar het kan altijd beter!

www.tarazatconsultancy.nl