Systemisch Werk Avonden

Maandelijks wordt er op het Tarázát Instituut een avond systematisch werk georganiseerd, ook wel familieopstellingen genoemd.

Actie: Ben je geïnteresseerd in systemisch werk?
Je mag de eerste keer gratis deelnemen als representant, ontdek of systemisch werk iets is voor jou!
Schrijf je hier gratis in:

Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals een vriendenkring, vereniging, familie en werk. De onderlinge connecties en interacties in zo’n systeem zijn vaak niet zichtbaar en kunnen ingewikkeld zijn.  Veel problemen hebben een systemische oorsprong.
Tijdens een systemisch werkavond krijg je inzicht in het onderliggende systeem van het probleem of vraagstuk waar je tegen aan bent gelopen.

Lees meer over systemisch werk

Door een avond systemisch werk bij te wonen maak je een persoonlijke groei door:

  • Systemisch Werk helpt je, vanuit een dieper niveau, je angsten te overwinnen, zodat de weg vrijkomt voor alles wat je leert.
  • Je wordt milder en kunt gemakkelijker Modellen van de Wereld scheiden.
  • Het onderwerp ‘herkaderen’ zal je dieper raken: je weet immers al dat alles met alles verbonden is en hebt dat in de opstellingen ook al ervaren.
  • Je krijgt makkelijker en sneller toegang tot je gevoelens.

Je kunt tijdens de systematische werk avond meedoen als toeschouwer/representant of als inbrenger van een vraag. De kosten voor een representant zijn €15,- euro per avond. Wanneer je zelf een vraag inbrengt en er voor jou een opstelling wordt gemaakt, betaal je €55,- voor de avond.
Deze prijs is inclusief koffie en/of thee tijdens de pauze. Het bedrag is exclusief eventuele verblijfskosten. De systematisch werkavond is BTW vrij!

Data

Voor de juiste data kun je kijken in de agenda.
Inloop start om 19:00, we beginnen met de opstelling om 19:30.

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere avonden door een mail te sturen naar oefenavond@tarazat.nl of via het aanmeldingsformulier. We hopen van je te horen!

Systemisch Werk Avonden avond | € 15,- p.p