Trainer Inspiratie Avonden

Trainer-oefenavond-Tarázát

Draag je regelmatig kennis over? Spreek je voor groepen en geef je presentaties of wil je effectiever zijn tijdens netwerkbijeenkomsten? Dan nodigt het Tarázát instituut je uit om je trainers vaardigheden te verfijnen tijdens de inspiratieavond. Tijdens de Trainer inspiratieavond krijg je een podium om je presentatie technieken te finetunen. Krijg tips van collega trainers & wordt geïnspireerd door verschillende methodieken, leerprocessen en presentatievormen. Elke inspiratie avond wordt er een nieuwe vaardigheid, methode of format gepresenteerd. Iedereen met interesse voor deze avonden is van harte welkom.

Elke derde donderdag van de maand
De Trainer inspiratie avond wordt elke derde donderdag van de maand georganiseerd. De inloop begint om 19:00 uur en we starten om 19:30. Deelname kost € 15,- per inspiratieavond, dit is inclusief koffie en/of thee. Iedereen met interesse voor deze Trainer inspiratie avonden is van harte welkom, ook als je geïnteresseerd bent in presenteren of een interesse hebt om trainer te worden, als je vaak netwerkt of als je een spreker bent op evenementen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere avondenn via het aanmeldingsformulier hieronder. Ken je een mooie presentatietechniek, methodiek of format dat je graag wilt delen, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. We hopen van je te horen!

Trainer Inspiratie Avonden avond | € 15,- p.p